Het tijdschrift, bijzondere publicaties, uitzonderlijke activiteiten, uitstappen, feestvergaderingen, initiatieven van de cultuurraad en andere worden voor alle deelgemeenten gepropageerd. De medewerking aan de Erfgoedbank hebben wij wel moeten opsplitsen omdat de specifieke benoeming van foto’s enkel door plaatselijke afgevaardigden kan gebeuren. Dit geldt ook voor ons eigen fotoarchief. De Klinge, Meerdonk, Sint-Gillis-Waas en Sint-Pauwels hebben hun eigen verantwoordelijke.

Museumwedstrijd

Zowel in het "Museum Oud Vredegerecht" te Sint-Gillis-Waas als in het "Museum Oud Gemeentehuis" te Sint-Pauwels krijgen de bezoekers de gelegenheid om deel te nemen aan een wedstrijd. Vijf vragen die betrekking hebben op wat tentoongesteld is kunnen beantwoord worden. Uit de juiste antwoorden worden vijf winnaars geloot die hun prijs tijdens de receptie van het jaarfeest overhandigd krijgen.

De prijzen kunnen waardebonnen zijn voor boeken en keuzepakketten uit eigen uitgaven. Zie Publicaties.

De vragen voor het werkjaar 2015 zullen vanaf de Erfgoeddag 2015 ook op deze website, "Prijsvraag" verschijnen, hou deze pagina in het oog.

Veel succes

Erfgoeddag 2015 001